Intresseanmälan

Är du intresserad av boende i någon av våra fastigheter? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart du står på tur i kölistan och det finns en ledig lägenhet enligt dina önskemål. Vi kontakter intressenter konsekvent enligt kölistans ordning. Intresseanmälan kan du göra även om det för tillfället inte finns någon ledig lägenhet.

Om Intresseformuläret krånglar så skicka ett e-mail med samma uppgifter som efterfrågas i Intresseanmälan.

GDPR
Vi behandlar personuppgifter när du söker bostad, när du har blivit kund hos oss och även en tid efter att din tid som kund har upphört. En personuppgift är all slags information som kan kopplas till dig som person, till exempel namn, adress, kontaktuppgifter som telefonnummer och e-post adress.  Om du vill ha mer information om hur Skellefteå Egendom AB arbetar med personuppgifter så är du välkommen att kontakta oss och fråga efter vårt PM.









  JA



  * Måste besvaras

  När du/ni fyller i Intresseanmälan samtycker du/ni till att Skellefteå Egendom AB sparar namn, födelsedata, telefonnummer, e-post samt specifika önskemål om bostadsort och storlek på lägenhet samt ev. medboendes namn och födelsedata. Uppgifterna sparas i vår kölista till dess att du/ni har blivit erbjuden en lägenhet, alternativt till dess ni ber om att få personuppgifterna raderade.
  Informationen sparas endast i syfte att kunna erbjuda intressent lägenhet och kommer inte att distribueras vidare i marknadsföringssyfte etc.

  Ja*

  Jag godkänner att mina personuppgifter lagras enligt er beskrivning.